Toukkien kaalin hoitaminen – halpa ennaltaehkäisy

Epämiellyttävin asia kaalin kasvattamisessa puutarhassa on, että toukat rakastavat sitä. Kerron sinulle kuinka käsitellä kaalia toukista, ehkä tämä menetelmä on myös hyödyllinen sinulle. Hyvän sadon säilyttämiseksi tärkeintä ei ole olla laiska! Ja tiedä joitain kasvien hoidon ja käsittelyn salaisuuksia.

Kaali on vihanneskasvi, jota ilman kasvimaa ei ole kasvimaa. Mutta valitettavasti kaali on usein pelastettava, koska toukat hyökkäävät siihen.

Lääke kaalitoukkoon

Paras suoja kaalitoukkia vastaan ​​on tavallinen hammastahna. Ensi silmäyksellä tätä on vaikea uskoa, mutta tulos on todella hämmästyttävä. Jos haluat uskoa tämän varmasti, käytä seuraavaa suositusta.

Hammastahna on puristettava ulos putkesta ja kaada se puhtaalla, kylmällä vedellä. Yksi putki tahnaa vaatii yhden litran vettä. Sekoita kaikki ja anna vetäytyä kaksi tuntia. Saat valkoista, sameaa vettä. Valmis liuos on kaadettava sumuttimeen ja käsitelty kaali.

Kaalitoukat eivät pidä tästä herkusta kovinkaan paljon eivätkä enää näy kaalin päissä. Tällainen käsittely on suoritettava käsittelynä, jos toukat selvästi hyökkäsivät kaalin lehtiä vastaan, ja niiden ilmestymisen estämiseksi.

Ennaltaehkäiseviä tarkoituksia varten, kuinka suojata kaalia toukilta, ruiskuta kaalin lehtiä kerran viikossa. Sato tulee olemaan puhdasta ja terveellistä. Tämä yksinkertainen ja edullinen tekniikka tulisi huomioida kaikkien puutarhureiden, jotka rakastavat kaalia ja kasvattavat sitä koko ajan. Lääke kaalin toukille on alkeellista ja tehokasta!


On sääli, että sain tietää näistä hedelmällisistä porkkanalajikkeista pitkäaikaisessa varastoinnissa, nyt kylvään vain ne

Olen pahoillani, etten istuttanut näitä poikkeuksellisen kauniita kukkia aikaisemmin.