Suosikkitapojani ruokkia kurkkuja hedelmän aikana

Rapeat vihreät kurkut ovat yksinkertaisesti puutarhanhoidon symboli. Kurkkupenkkini ovat aina kauniita, reheviä ja ruokkivat perhettä avokätisesti sadolla myöhään syksyyn asti. Koko salaisuus piilee siinä, että ruokkin niitä säännöllisesti tehokkaiksi todistetuilla keinoilla. Tässä on suosikkini ruokkia kurkkuja hedelmän aikana.

Päällystys kansanlääkkeillä

Tuottavuutta lisäävän pintakäsittelyn ydin on tarjota kasville mahdollisimman paljon ravinteita. Koska vastustan kemikaaleja, käytän aina luonnontuotteita lannoitteena. Ne eivät ole terveydelle vaarallisia, ovat aina käsillä ja helppokäyttöisiä.

Tässä on esimerkkejä suosikkivaihtoehdoistani:

1. Yrttiruokinta kurkkujen ruokintaan – yksi parhaista ja edullisista tavoista. Ruoanlaittoon käytän mitä tahansa rikkaruohoja. Ne on ensin murskattava, kaadettava lämpimällä vedellä ja vaadittava viikon ajan. Kun liete on lakannut kuplimasta, voit kastella kurkut. Valmiin nestemäisen ruohon lannoitteen laimentan varmasti 5 osalla vettä.

2. Kurkkujen ruokinta lannalla – Käytän sitä vasta, kun se on vanhentunut vähintään kuusi kuukautta, koska suuri määrä rikkakasvien siemeniä ja patogeenisiä mikro-organismeja voi vaikuttaa haitallisesti kasveihin.

Kuinka ruokkia kurkkuja lannalla:

  • nestemäisen pintakastikkeen valmistamiseksi lannasta kaadan 1 osan lantaa 2 osalla vettä,
  • vaatia viikkoa
  • laimennetaan sitten taas puoliksi vedellä,
  • Kastelen kurkkupenkkiä.

On tärkeää muistaa, että kurkkujen ruokinta hevoslannalla ei saa pudota vihermassan päälle, muuten seurauksena voi olla palovammoja. On myös hyödyllistä tuoda kuivaa lantaa maahan kurkkujen viereen, mutta samalla on tarpeen sekoittaa se maahan ja kaivaa syvemmälle juuriin;

3. Kurkkujen ruokinta tuhkalla on rikas kaliumin lähde. Ravinnon lisäksi se auttaa kasvia selviytymään monista tuholaisista. Sinun tarvitsee vain levittää se pensaiden alle likaamatta lehtiä ja varsia. Muutaman päivän kuluttua positiivinen tulos on havaittavissa.

Perussäännöt, miten ja mitä on parempi ruokkia kurkkuja

Jotta toimet tuottaisivat maksimaalisen ja nopeimman tuloksen, noudatan varmasti seuraavia sääntöjä:

  • Syön aina kurkkuja yöllä, alustavan kastelun jälkeen;
  • Lannoitan korkeintaan 4 kertaa kauden aikana. Niiden välinen tauko on vähintään 2 ja enintään 4 viikkoa. Sallitun normin ylityksellä voi olla erittäin kielteinen vaikutus kasvin terveyteen;
  • En ylitä hyödyllisten aineiden pitoisuutta, koska tämä voi aiheuttaa odotetun vaikutuksen päinvastaisen.

Melko yksinkertaiset ja hyödylliset tavat ruokkia kurkkuja kasvihuoneessa hedelmää varten auttavat saavuttamaan hyvän sadon maukkaita ja mehukkaita kurkkuja.


Kuinka levittää mansikoita viiksillä | Kaunis koti ja puutarha

Kuinka auttaa pelargonia kasvamaan leveäksi ja heittämään ulos jopa 6 kantaa kerrallaan?