Sipulien ruokkiminen naurisilla – Kuinka saada suuri sipulisato

Sipulin kasvattaminen puutarhassa on helppoa. Se on vaatimaton, ei vaadi erityistä huomiota ja hoitoa. Mutta hyvän sadon saamiseksi suurista sipuleista on tarpeen ruokkia sipulia nauriille. Jokaisessa kasvuvaiheessa tarvitset oman lannoitteesi, joka koostuu vitamiineista ja hivenaineista.

Erityistä huomiota tulee kiinnittää pintakäsittelyyn, joka tulee levittää kesäkuun puolivälissä ja sipulien ruokkimiseen heinäkuussa, jolloin kasvin vihreä osa on muodostunut ja sipulin itsensä kehitys on seuraavaksi jonossa.

Juuri tällä hetkellä lisäravinteiden lisääminen on välttämätöntä. Kerron sinulle, mitä työkaluja käytän sivustollani.

Kuinka ruokkia sipuli suureksitäysin luonnollinen lääke.

En ole kemian kannattaja, yritän noudattaa äitini neuvoja ja käyttää pintakäsittelyyn kansanlääkkeitä, jotka eivät ole teholtaan huonompia kuin ammattilannoitteet. Tämä on ainoa tapa kasvattaa täysin turvallisia ja terveellisiä vihanneksia ja hedelmiä.

Sipulien päällystys tuhkalla sopii hyvin kesä- ja heinäkuussa.

Tuhkan edut sipulille

Kun sipulin vihreät höyhenet ovat muodostuneet, sipuli tarvitsee itse ravintoaineita, kuten kaliumia, fosforia ja kalsiumia. Näitä alkuaineita löytyy suuria määriä puutuhkasta.

Samaan aikaan näiden hyödyllisten aineiden pitoisuus puutuhkassa on samassa koostumuksessa kuin ammattimaisissa ostetuissa komplekseissa. Tämän työkalun etuihin kuuluu se, että elementit ovat helposti sulavassa muodossa.

Edut:

  • Suurentaa sipulin halkaisijaa – loistava vaihtoehto kuin syöttää sipulia suurelle päälle.
  • Auttaa suojaamaan kasveja tuholaisilta.
  • Tuhkalla kasvatetut sipulit säilyvät pidempään eivätkä heikkene.

Kuinka valmistaa sipulien päälle kastike tuhkan kanssa

Valmistaaksesi kastikkeen tuhkasta sipulille tarvitset:

  • 200 g puutuhkaa.
  • 5 litraa vettä.
  • Sekoita kaikki ainekset huolellisesti.
  • Poista liuos pimeässä paikassa 7 päivän ajan.

Käytän tätä infuusiota sipulien lannoitukseen kesäkuun lopusta ja koko heinäkuun ajan. Jokaista kasvia kohden sinun on käytettävä 300-500 ml liuosta.

Ennen kastikkeen levittämistä sipulipenkit on kasteltava. Kätevää lannoitusta varten penkkien välissä teen vakoja. Joten tuhkavesi tunkeutuu paremmin kasvin juurijärjestelmään.

Näin syötät sipulia hyvän sadon saavuttamiseksi! Samaan aikaan ne sairastuvat harvoin, ovat vastustuskykyisiä tuholaisille, ja sipulia säilytetään kevääseen asti. Voit korvata tämän lannoitteen kemiallisilla komplekseilla, mutta tuhka on paljon turvallisempaa.

Mansikanhoitokalenteri keväästä syksyyn.

Petunian saattaminen kasvamaan pallossa – Asiantunteva puristus ja oikea lajike ratkaisevat ongelman!