Siderat, jonka jälkeen melkein kaikki tuholaiset ja taudit katoavat.

Yksi parhaista viherlannoitteista puutarhaan on mielestäni kehäkukka. Hänestä, kuin vihreä siderate harva tietää. Tämän viherlannan jälkeen maa muuttuu pehmeäksi kuin nukka ja melkein kaikki tuholaiset katoavat. Monet ihmiset kutsuvat tätä vuotuista kukkaa kehäkukkaiksi. Voit istuttaa kehäkukkaa milloin tahansa, sekä keväällä että syksyllä ennen talvea elokuun viimeisinä päivinä tai syyskuun alussa.

Kehäkukkasiemenet tulee kylvää, kun se on tarpeeksi lämmin. Syksyllä istutettaessa vihreä osa on upotettava maaperään ennen pakkasia. Mutta tämä on valinnaista. Joskus jätän sen talveksi ja kaivan maata lisäämällä vihermassaa keväällä. Se tulisi istuttaa kaikkiin vapaisiin penkkeihin.

Kehäkukka on kylvättävä sänkyihin usein. Yhtä usein kuin valkosinappi. Kehäkukkasiemeniä on vaikeampi löytää kuin muita viherlannan siemeniä. Mutta ohittamalla 2-3 kauppaa, löydät ne varmasti. Kehäkukka voi myös olla hyödyllinen rooli ihmiskehossa. Internetistä löytyy paljon tietoa sen käytöstä hoidossa.

Kehäkukan kasvattaminen kestää noin 1-2 kuukautta, niin että se saavuttaa vain noin 20-25 senttimetrin korkeuden. Se riittää. Pääasia tässä on sen juuret. Kun kehäkukka on kasvanut, sinun on kaivettava sänky vihreän massan ja juurien kanssa. Ne tuhoavat patogeenisiä organismeja (erilaisia ​​viruksia ja sieniä) maassa.

puutarhasänkyjen valmistus

Kehäkukka ei pidä fytosporoosista, joka vaikuttaa jatkuvasti yösatoihin. Useiden vuosien ajan avoimella kentällä huomasin, että tomaatit todella alkoivat sairastua vähemmän kasviporoosiin. Tietysti myös prosessoin niitä, mutta joka tapauksessa edellisen käsittelyn jälkeen fytosproosia oli enemmän. Myös kehäkukan jälkeen jotkin mosaiikkityypit katoavat osittain.

siderate

Tuholaisia ​​on myös vähemmän, varsinkin kehäkukan jälkeen, lehtiä syöviä toukkia ei huomaa sängyissäsi. Jos sinulla oli ongelmia lankamadon kanssa perunapuutarhassa, siitä tulee myös pienempi.

Edellä mainittujen lisäksi kehäkukkajuuret kyllästävät maata hyödyllisillä aineilla, fytonsideilla ja erilaisilla biologisilla yhdisteillä, joilla on erittäin hyvä hyönteismyrkkyominaisuus.


Kuinka pitää kurpitsa talveksi asunnossa: paljastamme kurpitsan säilytyksen salaisuudet.

Kuinka ruokkia kesäkurpitsaa heinäkuussa