On sääli, että sain tietää näistä hedelmällisistä porkkanalajikkeista pitkäaikaisessa varastoinnissa, nyt kylvään vain ne

En etsi vain kurkku-, tomaatti-, vaan myös porkkanalajikkeita, etsin itselleni sopivaa lajiketta, porkkanoita, jotka ovat maukkaita, tuottavia, säilytetään seuraavaan satoon asti ja eivät mätäne ja ovat myös epäsuotuisia sääolosuhteita kestäviä. sairauksiin ja kukintaan. Tässä ovat parhaat porkkanoiden säilytyslajikkeet. Ajelin ja testasin ne huolellisesti. Tuottavia ja makeita porkkanalajikkeita.

1. Porkkanakaskadi.

Cascade ei ole lajike, vaan hybridi. Olen kylvänyt tätä hybridiä jo kolmatta vuotta, myyjä neuvoi, halusin kokeilla, ja nyt istutan sen joka vuosi.

Sitä säilytetään pitkään eikä menetä omia makuominaisuuksiaan, aion kasvattaa sitä ensi kaudella. Tekninen kypsyys alkaa itämisen jälkeen 115-135 päivässä.

Pidin siitä, että porkkanat eivät muodosta halkeamia, mukuloita, pinta on sileä, jopa pienellä ytimellä, kestää epäsuotuisia sääolosuhteita eikä pelkää sipulikärpäsiä, ja sillä on myös erinomainen vastustuskyky mustalle mätäneelle.

Juurikasvien pituus voi olla jopa 21 cm ja paino jopa 150 grammaa. Massa on kypsä kirkkaan oranssi, makea, erittäin mehukas. Se ei vain siedä kuivuutta, se tarvitsee kohtalaista ja säännöllistä kastelua.

2. Porkkana Keisari

Keisari, keräämäni sato tekee minut erittäin iloiseksi, ja se on myös hyvä, koska hedelmät ovat aina tasaiset ilman vääristymiä, ja silmät ovat matalat, melkein huomaamattomat, se on erittäin hyvä puhdistaa.

Ja juurekset ovat melkein samankokoisia, ja niiden pituus voi olla jopa 27 cm. Istutan tämän hybridin aina ennen talvea ja pidän tästä istutuksesta, pääasia, ettet tee virhettä ajoituksessa.

Kypsytysaika on 120-130 päivää. Juurikasvit eivät koskaan halkeile edes liiallisessa kosteudessa. Säilyy hyvin, ei mätäne eikä itä.

Kestää porkkanatauteja ja tuholaisia.

Massa on mehukasta, makeaa, kerää suuren määrän sokeria, tiheää ja voimakkaan tuoksun.

millaista porkkanaa on parasta istuttaa

3. Sweet Crunch

Tänä vuonna istutin Sweet Crunch -lajikkeen ensimmäistä kertaa, enkä odottanutkaan saavani näin runsaan sadon. Ja porkkana kasvoi vain iloksi silmille, kaunis, tasainen.

Naapuri kehui tätä lajiketta, että se säilyy erittäin hyvin talvella, joten katsotaan kuinka se säilyy.

Juurikasvit kasvoivat suuriksi, tylsiksi. Kestää haalistumista ja halkeilua.

Juurekset kirkkaan oranssin kylläisen värin. Massa on mehukas, makea ja täyteläinen maku.

Kerättyni sato ilahdutti minua suuresti. Mielestäni tämä lajike on maukas, hedelmällinen ensi vuonna kylvään uudelleen.

parhaat säilytettävät porkkanalajikkeet

Jos kylvät tämän kauniin yksivuotisen kasvin ennen talvea, saamme erittäin kauniin kirkkaan kukkapenkin

Toukkien kaalin hoitaminen – halpa ennaltaehkäisy