Missä taloissa Decembrist kukkii kahdesti vuodessa tai useammin

Pakkasen keskellä kukkiva Decembrist (Schlumbergera, Zygocactus) on todellinen ilo niille, jotka kaipaavat silmien kirkkaita kesävärejä. Mutta jotta kasvi miellyttää sinua ystävällisellä kukinnalla talvella, sinun on huolehdittava siitä syksyllä.

Decembristin ja muiden kukkivien sisäkukkien yleishoito on tärkeä aihe.

Decembrist kukkii

Tänään puhumme siitä, kuinka sitä ruokitaan ennen kukintaa. Keskitytään luonnonhoitoihin.

Kukkiva joulukuusi

Yleislannoitteet kaktuksille, jotka sopivat yleensä Decembristille, vastaavat yleensä NPK-kaavaa (typpi, fosfori, kalium). Meidän tapauksessamme on vivahteita.

Decembrist kukkii

Esimerkiksi typpi. Keväällä sitä levitetään maaperään kasvin vihreän massan kasvun parantamiseksi. Ja syksyllä emme tarvitse kasvin kuluttavan resurssejaan lehtiin kukinnan kustannuksella. Siksi syksyn pintakastikkeen (marras-joulukuu) koostumukseen sisällytetään ensisijaisesti runsaasti fosforia ja kaliumia sisältäviä tuotteita.

puutuhka

Puutuhkan koostumus sisältää juuri niitä elementtejä, jotka kiinnostavat meitä. Fosfori, kalium, magnesium, rikki, kalsium ja monet muut.

Decembrist kukkii

Laimenna ruokalusikallinen seulottua tuhkaa litraan vettä huoneenlämpötilassa. Anna hautua 3 tuntia. Sekoita ja käytä kasteluun tavallisen veden sijaan.

banaaninkuori

Banaaninkuori on erinomainen pintakastike sisäkukkiin. Se sisältää runsaasti kaliumia, magnesiumia ja fosforia. Ja siitä saatu jauhe sopii täydellisesti Decembristin ruokkimiseen ennen kukintaa.

Decembrist kukkii

Pese ja kuivaa tuore banaanin kuori huolellisesti. Kahvimyllyssä jauhamisen jälkeen. Kaada kuoresta saatu jauhe maaseoksen ja peltojen päälle vedellä. Tämä menetelmä auttaa muita piikkisiä huonekasvejasi kukkimaan rehevästi.

Luujauhot

Edullinen ja 100 % luonnollinen luujauho on valmistettu jauhetuista eläinten luista. Se toimii erinomaisena fosforin lähteenä kukkiville huonekasveille.

Decembrist kukkii

Yhden kasvin kertamäärä on 10 grammaa. Lannoituksen jälkeen muista pelloida zygocactus. Luujauhon ravintoaineet vapautuvat hitaasti, joten kerran kaudessa riittää.

Paras paikka dekabristille

Kuten kaikki varjoisten trooppisten metsien lapset, Decembrist rakastaa kosteutta eikä pidä voimakkaasta auringonvalosta. Eteläpuolella, jos mahdollista, on parempi siirtää se itään tai pohjoiseen. Ja lämmön tullessa on toivottavaa viedä ulos lasitetulle parvekkeelle.

Decembrist kukkii

Kukinnan valmistelemiseksi Schlumbergeran on vietyttävä vähintään kuukausi 10-15 asteen lämpötilassa. Siksi syksyn tullessa älä kiirehdi tuomaan kukkaruukkua asuntoon. Kun silmut ilmestyvät Decembristin lehdille, älä koske siihen äläkä järjestä sitä uudelleen.

Decembrist kukkii

Feng Shui -asiantuntijoiden mukaan Decembrist-kukka luo perheeseen ystävällisyyden ja ymmärryksen auran. Sijoita se rahavyöhykkeelle, ja taloudellinen hyvinvointi odottaa perhettäsi.

Kukkiva Decembrist ei ohittanut sivu- ja kansankylttejä. Kukkii lokakuussa – rahalle. Marraskuussa – odota miellyttävää tuttavuutta. Unelmoiminen – odottamattomia ja miellyttäviä muutoksia elämässä on tulossa. Ja jos se kukkii kahdesti vuodessa, tämä on nopea perheen täydennys.

Miksi sinun ei pitäisi pojan tomaatteja

Miksi valkosipulin lehtien kärjet muuttuvat keltaisiksi ja mitä tehdä, jos valkosipulin lehtien kärjet muuttuvat keltaisiksi.