Miksi leikata lehtiä kurkuista?

Aihe kurkkujen lehtien leikkaamisesta on kiistanalainen ja mielenkiintoinen. Näyttää siltä, ​​​​että kaikki osaavat kasvattaa kurkkuja, mutta kaikki eivät tiedä, että heidän täytyy leikata lehtiä.

Kerran kaudella, kun kurkkuni näyttävät pensaikkoilta viidakossa, jotain tällaista:

kurkun lehtien leikkaaminen

Otan sakset ja leikkaan niistä kaikki alemmat lehdet. Kysyt: ”Miksi?”.

Itse asiassa kaikki on hyvin yksinkertaista. Pikemminkin vastaus tähän kysymykseesi on yksinkertainen: ”En tarvitse lähteeTarvitsen kurkut

Ja huomasin, että kesken kauden kurkut lehtien takana eivät näy ollenkaan. Ja niiden kastelu on hankalaa, ja lehdet alhaalta alkavat muuttua keltaisiksi.

kurkun lehtien leikkaaminen

Näin leikkaan kurkut:

kurkun lehtien leikkaaminen

Leikkasin molemmilta puolilta, varsinkin kaikki kellastuneet ja pienet. Vapautan varren kokonaan alhaalta. Leikkasin myös lehdet keskeltä, jos ne ovat kovin suuria.

Kysyt, alkavatko kurkut ”voittaa vihannesmehua”, koska pieniä paloja on niin paljon …. He eivät käynnisty. Ajattele itse, sillä kurkkua poimittaessa teemme myös pieniä haavoja kurkun ripseen katkeamispaikalla.

kurkun lehtien leikkaaminen

Mutta nyt kastelemalla näkee heti missä kastella. Älä kaada vettä kurkun lehtiin. Leikkaamisen aikana kurkut tuulettuvat paremmin eivätkä sairastu. Ja auki maailma kurkut alkavat kypsyä paremmin.

Ja kuinka monta kurkkua kaipaamme poimittaessa, koska emme huomanneet niitä valtavien lehtien takaa! Ja sitten keräämme nämä, kuten on tapana sanoa ”siat” ämpäriin. Emmekä tiedä minne niitä laittaa, paitsi kenties heittää ne roskakoriin.

Täällä ja uudestaan ​​oli pari tällaista ”kurpitsaa”:

kurkun lehtien leikkaaminen

Meidän on jätettävä tämä ”ylikasvu” siemenille.

Leikkaan tällaisia ​​kurkkuja joka vuosi ja saan aina suuren sadon. Ja hedelmäkausi pitenee, koska kurkkujen kohdalla tällainen äärimmäinen karsiminen – stressi. Ja stressin jälkeen ne alkavat kasvaa paremmin!

Kurkkujen ruokinta maidolla ja jodilla.

Tässä on mielenkiintoinen valikoima kurkkuja, nimeltään ”White Crunch”:

kurkun lehtien leikkaaminen

Kuinka ruokkia liljaa toukokuussa muodostamaan suuri määrä silmuja

Lifehack kuinka saada iso mansikasato.