Kurkkujen pintakastike elokuussa – Lehdet eivät kellastu!

Koko perheeni rakastaa kurkkuja, nuorista vanhoihin! Vihreiden krakkaus on ihanaa! Siksi yritän kaikin keinoin pidentää kurkkujen hedelmää sängyissä. Tätä varten tarvitset vain oikean kurkun kastikkeen elokuussa.

Jotta en jää paitsi mistään, yritän aina täydentää tietojani eri kulttuureista huolehtimisesta, seurata viimeisintä, jakaa kokemuksiani ystävien ja naapureiden kanssa. Internet auttaa tässä paljon.

Suurin osa vihanneksista on kotitalouttani rakastan tuoreita suolakurkkuja. Eikä kukaan kieltäydy tölkeistä talvella. Siksi heille on varattu paikalle melko suuri puutarhasänky.

Ja varmistaaksesi hyvän kurkkusadon ja tarvikkeiden talveksi, Pidän kasveistani hyvää huolta. Älä unohda erityisesti päällysvaatteita. On erityisen tärkeää lannoittaa elokuun alussa hedelmällisyyden pidentämiseksi.

Pintakastikkeeksi käytän tavallista kananlantaa. Se sisältää monia hivenaineita, tärkeintä on laimentaa se oikein. Muuten voit ”polttaa” kurkut.

  • Jos käytät tuoretta kananlantaa, 1 ämpäri lantaa tulee laimentaa 10-15 ämpäriin vettä, vaatia tynnyrissä 2 päivää ja sitten kastella kurkut sängyssä juuren alla.
  • Jos käytät kananlantaa rakeina kurkkujen ruokinnassa elokuussa, laimenna rakeet veteen suhteessa 1:25 suuressa astiassa, esimerkiksi tynnyrissä, jos pakkauksessa ei ole muita suosituksia. Vaadi 2-3 päivää. Levitä sitten kurkkujen alle.

Lisäksi otan käyttöön nitroammophoskan: sekä liuoksen muodossa (50 g / 1 litra vettä) että kuivana juuren alla (tätä varten kaivan pieniä reikiä, joissa täytän lannoitteen maalla ja kastan sen sitten) .

Jos teet tällaisen kurkkujen pintakäsittelyn elokuun alussa, lehtien kellastuminen voidaan estää ja hedelmät kasvavat suuriksi ja mehusiksi.

Äskettäin ystävä kuitenkin neuvoi toista tapaa: kaada kurkut sipulinkuoren infuusiolla (hauta 4-5 päivää). Aion kokeilla jotain näistä päivistä.


TOP – 10 kuinka ruokkia mansikoita lehtien leikkaamisen jälkeen.

Milloin sukeltaa petunia versojen jälkeen