Kurkkujen istutus avoimeen maahan: Ensi vuonna istutan kurkut tällä tavalla

Tänä vuonna perheemme sai todella kunnollisen kurkkusadon. Ja kaikki kiitos minun ja äitini järjestämästä asianmukaisesta hoidosta. Kerssin ylpeänä saavutuksestamme naapureilleni, kunnes näin, että valkovenäläinen naapuri oli poiminut kaksi kertaa niin isoja kurkkuja kuin meidän. Hänellä oli niin paljon kurkkuja, että hän ei vain söi niitä tuoreina ja säilöi niitä, vaan jopa suolasi ne kokonaisissa tynnyreissä ja kantoi ne myyntiin. Ja ajattelin kuinka istuttaa kurkut oikein.

Kurkut olivat niin voimakkaita, että ne kiipesivät jopa aidan yli kesämökilleni.

Minusta tuli mielenkiintoista, kuinka tämä on mahdollista, koska hänen tonttinsa kurkkuviljelmälle on sama kuin meillä.

Joten käyttämällä viehätysvoimaani ja karismaani sain häneltä tavan saavuttaa tällainen menestys. Ensi vuonna istutan ehdottomasti kurkut maahan tällä tavalla. Naapurin mukaan tämä kurkkujen istutusmenetelmä antaa aina erinomaisen tuloksen.

Joten, jotta voit istuttaa kurkut valkovenäläisen menetelmän mukaisesti (ja valkovenäläiset tietävät tästä paljon), sinun on valmisteltava:

Ensimmäinen askel on tietysti tarkistaa siemenen itävyys. Tämä on tarpeen, jotta voidaan laskea siemenet, jotka eivät itä, ja heittää ne heti pois. Jos et tiedä kuinka tarkistaa siementen itävyys, kerron sinulle. Tätä varten ne kaadetaan astiaan vedellä, sekoitetaan hyvin siellä ja jätetään 7 minuutiksi. Ne, jotka tulevat esiin, eivät sovellu laskeutumiseen.

Loput siemenet, uskollisuuden vuoksi, upotetaan jälleen veteen, mutta jo lämpimään (+22 ⁰С) ja jätetään sinne 10 tunniksi. Sitten siemenet asetetaan kostealle liinalle. 1-2 päivän kuluttua siemenet alkavat itää. Sitten voit vihdoin tehdä tuomiosi ja lähteä elinkelpoiseksi.

Seuraava vaihe on siemenemme käsittely. Tätä varten naapurin neuvosta on parempi käyttää tavallista kaliumpermanganaattia tai pikemminkin sen liuosta. Saadaksesi sen liuottamalla 1/3 teelusikallista kuiva-ainetta 200 ml:aan vettä. Ulostulossa tulee ulos kylläisen purppuranväristä nestettä. Vaaleanpunainen ratkaisu on tässä voimaton.

Joten tuloksena olevaan liuokseen siemenet tulee upottaa 30 minuutiksi. Tällaisen kylvyn jälkeen siemenet on pestävä kylmässä vedessä.

Sen jälkeen voit jatkaa sivuston valmistelua varten #kurkut . Istutusta varten kaivetaan 2 m pitkä ja noin 70 cm leveä penkki, jonka jälkeen tehdään reikiä shakkitaulun mukaan. Vaihtelemme seuraavasti: 1 reikä – rako – 2 reikää peräkkäin. Samanaikaisesti rivien välinen etäisyys säilyy 60 cm.

kurkkujen istuttaminen maahan

Ota tässä kurkkujen istutusmenetelmässä huomioon maaperän tyyppi. Se on välttämätöntä!

Jos paikka ei ole kevyttä mustaa maaperää, vaan raskasta savimaata, lannoitteita ei yksinkertaisesti voida luopua. Tässä tapauksessa reiät on tehtävä 12 cm syvemmälle. Aseta tässä tapauksessa reiän pohjalle:

  • 3 ruokalusikallista humusta (voidaan korvata kompostilla);
  • 2 isoa lusikallista puutuhkaa;
  • 3 isoa lusikallista turvesubstraattia.

Reiässä kaikki komponentit on sekoitettava yhteen ja kaada kiehuvaa vettä (200 ml).

Tässä muodossa reikä jätetään yksin 10 minuutiksi. Kun vesi on imeytynyt ja jäähtynyt, ravinnemassan päälle asetetaan 6 siementä ja ripottelee niitä kuivalla maalla. Reiän lisäkastelua ei tarvita.

kurkkujen istuttaminen maahan

Koska tänä aikana on usein pakkasia yöllä, laskeutuminen on välttämättä peitettävä muovikelmulla. Aamulla sellofaani tietysti poistetaan. Siten kurkkupeti peitetään yöllä, kunnes ensimmäiset versot ilmestyvät maan pinnalle.

Siinä kaikki viisaus! Joten, ystävät, pujotkaa tätä yksinkertaista valkovenäläistä tiedettä viiksillesi, jotta sinusta tulee ensi vuonna todellinen kurkkupohatta.

Olen pahoillani, etten istuttanut näitä poikkeuksellisen kauniita kukkia aikaisemmin.

Kurkkujen käsittely maidolla jodilla on resepti tuholaisten torjuntaan ja ruokintaan.