Kurkkujen hoito sairauksista kansanlääkkeillä. Vain luonnollisista ainesosista!

Kurkut ovat välttämätön vihannes, jota kasvatamme puutarhassa. Toisaalta ne ovat vaatimattomia ja helppoja kasvattaa, toisaalta kurkut ovat alttiita taudeille ja tuholaisille. Tänään puhumme kurkuista ja kurkkujen hoitamisesta taudeista ja tuholaisista. Kannatamme terveellisiä elämäntapoja ja terveellistä ruokaa, joten emme tarjoa kemiallisia yhdisteitä kurkkujen käsittelyyn. Vaikka ne olisivat tehokkaita ja voit ansaita paljon rahaa niiden mainonnasta, mutta terveys on kalliimpaa. Ainoastaan ​​luonnollinen folk-peittoaine.

Kurkkujen käsittely sairauksista kansanlääkkeillä

1. Kuinka käsitellä kurkkujen taimia tuholaisista

Ainoastaan ​​nousevat kurkut tai kurkkujen taimet, joissa ei vielä ole kukkia tai munasarjoja, vaativat jo käsittelyä. Suosittelemme, että ruiskutat niitä kymmenen päivän välein luonnollisten ainesosien koostumuksella. Laimenna vesiämpäriin 20 grammaa pesusaippuaa, 1 litra maitoa ja 30 tippaa jodia. Ennaltaehkäisy on aina parempi kuin hoito.

2. Kuinka käsitellä kurkkuja niin, että lehdet eivät kellastu

Tapahtuu, että kurkut ovat juuri alkaneet ilmestyä, vihreitä, kauniita, rapeita, ja kurkkujen lehdet ovat jo muuttumassa keltaisiksi. Tilanteesta on ulospääsy. Liota 300 grammaa leipää vesiämpäriin, lisää puolikuplaa jodia, käsittele kasveja tällä seoksella. Kurkkujen käsittely jodilla on erittäin hyvä ja voidaan tehdä kahden viikon välein.

3. Kurkkujen käsittely heralla

Kylässä asuville, lehmiä pitäville tai helposti luontaisia ​​maitotuotteita saaville ei ole vaikeaa tehdä ratkaisua tomaattien ja kurkkujen käsittelyyn herasta.

Laimenna vesiämpäriin 2 litraa heraa ja 150 grammaa sokeria. Tällaisella liuoksella käsittelyn jälkeen kurkut tuottavat enemmän hedelmiä.

4. Kurkkujen käsittely sipulinkuorella

Kaupunkiasukkaille sopii sipulinkuoren liuoksen resepti. Se on edullinen ja helppokäyttöinen. Keitä puoli kiloa kuorta 5 litrassa vettä. Anna hautua yön yli. Laimenna sitten vedellä suhteessa 1: 4. On suositeltavaa ruiskuttaa liuoksen lisäksi myös kurkut kastella.

5. Kuinka hoitaa kurkkuja seerumilla

Jos kurkut alkavat kuihtua suoraan kasviin, käsittele niitä heraliuoksella ilman sokeria suhteessa 1:5.

Kurkun käsittely on tärkeää. Mutta älä unohda säännöllistä kastelua. Varsinkin jos asut liian lämpimässä ilmastossa tai jos sinulla ei ole ollut luonnollista sadetta pitkään aikaan. Kun kurkut juuri nousevat, kastele niitä joka toinen päivä. Myöhemmin ehkä kerran kolmessa päivässä.

Tällaisilla yksinkertaisilla ja tehokkailla resepteillä luonnollisista ainesosista kysymys kurkkujen hoitamisesta kasvihuoneessa sairauksien vuoksi katoaa välittömästi.

Kuinka käsitellä tomaatteja phytophthorasta

Kurkkujen käsittelyn lisäksi tuholaisista ja taudeista on tarpeen käsitellä myös tomaatteja. Puhutaanpa siitä, kuinka niitä käsitellään. Myöhäisen ruton ehkäisyyn ja hoitoon ruiskuta tomaatteja yksinkertaisella liuoksella, jossa on 100 grammaa tuorehiivaa laimennettuna 10 litraan vettä.

Tomaattien tuholaisten torjuntaan on olemassa resepti upeaan kastikkeeseen. Sekoita puoli kiloa kananlantaa, puoli kiloa puutuhkaa ja 5 ruokalusikallista sokeria. Laimenna tämä seos veteen hiivalla. Suihkuta tomaatteja tällä liuoksella kerran viikossa. Hyödyllisiä vinkkejä? Tallenna ne seinällesi sosiaaliseen verkostoon, jotta et menetä.

Kuinka istuttaa valkosipulia syksyllä pullolla. Yksinkertaista ja nopeaa!

Kerää neuvoja: mitä istuttaa tulppaanien päälle, plus minun versioni