Kuinka sitoa tomaatit ilman panoksia kasvihuoneessa

En pidä tomaattien istuttamisesta avopenkeihin. Sinun on jatkuvasti etsittävä improvisoituja keinoja sitoa ne, suojata sitten hedelmät polttavalta auringolta ja kesän lopussa aamukasteelta. Mutta istutin silti 20 tomaattipensaa. Tietyn ajan kuluttua tomaatit on sidottava. Haluan puhua uudesta tavasta sitoa tomaatteja ilman panoksia kasvihuoneessa ja avopenkissä. Luulen, että monet arvostavat tätä tapaa suikahtaa tomaatti. Se on yksinkertainen ja nopea.

Käännyin kaikkitietävän Internetiin saadakseni apua tässä asiassa. Aivan vahingossa törmäsin videoon kanavalta ”Puutarha ja puutarha omin käsin”. He näyttivät yksinkertaisen tavan sitoa tomaatteja.

Olen erittäin kiitollinen tämän videon kirjoittajalle, koska menetelmä on hyvin yksinkertainen ja tehokas. Ja et tarvitse mitään tikkuja.

Mieheni auttoi minua tarvittavan suunnittelun tekemisessä. Hän ei kestänyt enempää kuin viisi minuuttia. Ja heitin langan.

Kerron sinulle, kuinka tomaatit sidotaan oikein avoimella pellolla langalla:

On tarpeen vasarata kolme putkea – keskellä ja sängyn reunoja pitkin.

Ja laita kisko päälle, kun olet lyönyt siihen kolme naulaa 120, niin että ne menevät putkiin.

Tomaattien sitominen langalla – otamme langan ja heitämme sen kiskon yli, kääri sitten tarvittava pensas päällään ja vasta sitten sido se solmuun, älä kiristä sitä paljon.

Visuaalisesti tomaattipensaat muistuttavat joulukuusia. Siten ne eivät häiritse toisiaan, ja kun hedelmät ilmestyvät, ne roikkuvat sisäänpäin, eikä niitä tarvitse pelastaa polttavalta auringolta.

Tällainen rakenne ei myöskään ole esteenä kasvin suojaamiselle kesän lopussa.

Henkilökohtaisesti tämä sukkanauhamenetelmä, kuinka sitoa tomaatit kasvihuoneeseen langalla, tuntui minusta kätevimmältä. Erittäin helppo ja nopea koota ja purkaa.

Tällä tavalla tomaattien sitominen ilman panoksia kasvihuoneessa helpottaa todella puutarhureiden kovaa työtä. Toivottavasti näistä tiedoista oli sinullekin paljon hyötyä. Jos kyllä, niin jaa ystävillesi. Suosittelen myös lukemista tomaattien kastelemisesta kasvihuoneessa.

Mansikoiden hoito keväällä | Kaunis koti ja puutarha

2 helppoa tapaa pitää petuniat kevääseen asti: Petunioiden leikkaaminen talveksi