Kuinka lannoittaa kaalia tuholaisten kasvuun ja tuhoamiseen – vetyperoksidi!

Heinäkuussa kaalilla on erittäin tärkeä aktiivisen kasvun kausi. Nyt tärkeintä on auttaa häntä kasvamaan ja muodostamaan pää. Tämä kastike kaalin lannoituksen sijaan auttaa sinua kasvattamaan helposti upean kaalisadon.

Kaalin kasvun ylläpitämisen ja edistämisen lisäksi tuholaisia ​​on myös torjuttava. Muuten voit menettää sadon kokonaan. Luulen, että kaikki puutarhurit eivät pidä kaalin toukista. On olemassa ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä, joilla päästään eroon kaalin toukeista.

On olemassa yksi resepti kaalin kasteluun kasvua ja tuholaisilta suojaamiseksi. Päällyssidoksen perusta on apteekin lääke – vetyperoksidi.

Miksi vetyperoksidia tuholaisten torjuntaan puutarhassa?

Tosiasia on, että sen koostumus sisältää paljon atomihappea, joka kyllästää maaperän erittäin hyvin ja auttaa tuhoamaan tuholaisia.

Lisäksi vetyperoksidilla varustettu syötti vahvistaa kaalin juuristoa eikä anna sen mätää.

Kuinka valmistaa kastiketta kaalille?

Riippuen siitä, miten käytät liuosta, on kaksi tapaa valmistaa:

  1. Ensimmäinen palvelee suoraa kastelua juuren alla;
  2. Toinen on ruiskutusta varten.

Ensimmäisen tyyppisen liuoksen valmistamiseksi, kuinka ruokkia kaalia kasvua varten, sinun on laimennettava 4 ruokalusikallista peroksidia 10 litraan vettä ja kaadettava 250 millilitraa tarkalleen juuren alle.

Ruiskutettaessa ylhäältä, arkille on liuotettava 1 ruokalusikallinen peroksidia kahteen litraan vettä. Tällainen ratkaisu vaikuttaa suotuisasti kaalin kasvuun ja satoon. Lisäksi tällaista ratkaisua voidaan käyttää kaikissa kaalin kehitysvaiheissa. Toivottavasti näistä lehtikaalin kasvatusvinkeistä on sinulle hyötyä ja lehtikaalistasi tulee iso!


Mansikoiden istuttaminen siemenillä taimia varten. Milloin kylvää mansikoita taimille vuonna 2021.

Astilbe-kukka – kuinka muuttua ylellisesti kukkivaksi pensaksi.