Kerää neuvoja: mitä istuttaa tulppaanien päälle, plus minun versioni

Idea siitä, mitä tulppaanien päälle istutetaan, esitettiin kommenteissa. Se näyttää olevan miehen kirjoittama. Tulppaanit haalistuvat ja niiden jälkeen samalle maalle kasvaa jotain muuta. Mitä hän oikein kylvää, unohdin. Ja löytää tuo kommentti tuhansien kerääntyneiden joukosta, ei ole mitään keinoa.

Siksi vetoan kaikkiin. Ehkä joku myös yhdistää näitä kukkia joidenkin viljelykasvien kanssa eikä kaivaa sipuleita? Mitä voidaan istuttaa tulppaanisipulien päälle?

Haluan tulppaaniniityn ja sitten esimerkiksi mattiolia

Syksy on parasta aikaa istuttaa tulppaanisipuleita.

Milloin istuttaa tulppaanit?

Ja pitkään aikaan en voinut keksiä, minne ne laittaisin. Olen kasvanut vain muutaman ennen. Ne sopivat täydellisesti kukkapenkin reunaan ja polkujen varrelle. Vaikka et kaivanutkaan, paikka ei näyttänyt tyhjältä. Muut kukat ja kasvit kasvoivat tulppaanien kuihtuneiden lehtien päällä.

Nyt minulla on jo kertynyt paljon sipuleita. On klassisia punaisia ​​ja hollantilaisia ​​hybridejä. Kirjoitetaan kunnolliseen tyhjennykseen.

Ikkunoiden alla on vain paikka noin 2×4 m. Haluan istuttaa kaiken enkä kaivaa ja istuttaa sipuleita joka kesä, vaan kerran 2-3 vuodessa.

mitä istuttaa tulppaanien päälle

Siksi heräsi kysymys: jos et kaivaa tällaista sivustoa, kuinka sitä voidaan käyttää sen jälkeen, kun tulppaanit ovat haalistuneet?

Samalla tuli mieleen ajatus, että tulppaanien päälle voi kylvää yöorvokkia – mattiolaa. Se on tuoksuva ja kukkii pitkään. Eli käy ilmi, että tulppaanit haalistuvat ja mattiolin toinen aalto menee. Näiden kukkien juuret ovat heikkoja, ne eivät saa kuristaa tulppaaneja maahan.

mitä istuttaa tulppaanien päälle

Joten toteutan kaksi ideaa kerralla:

  1. Tulppaanien raivaus näyttää paljon ylellisemmältä kuin rivi.
  2. Mattiol Gladen pitäisi antaa hyvä aromi. Kasvatin useita pensaita tänä vuonna, tuoksua ei ollut paljon.

Samalla haluaisin harkita muita vaihtoehtoja, esimerkiksi ei kylvää kukkia, vaan jotain syötävää tai tehdä jonkinlainen sekoitus ylhäältä. Loppujen lopuksi niittymattioli näyttää erittäin vaatimattomalta, ja tämä on koko kesän ajan. Mutta tällä hetkellä en osaa ajatella muuta.

Jos sinulla on kokemusta tulppaanien päälle istutettavan kasvattamisesta, jaa kommenteissa. Hyväksyn myös oletukset ja loogiset päättelyt.

Itse olen sitä mieltä, että näillä kasveilla (tulppaanien yläpuolella) ei pitäisi olla voimakkaita juuria, aivan kuten niiden ei pitäisi vaatia paljon kastelua, muuten sipulit mätänevät. oikein?

Kurkkujen hoito sairauksista kansanlääkkeillä. Vain luonnollisista ainesosista!

Lannoite valkosipulin istutukseen – laitan sen 1 kerran enkä ruoki sitä enää