Hankala tapa kasvattaa asterien taimia ilman vaivaa.

Asterit ovat upeita syyskukkia, jotka ansaitsevat erityistä huomiota. Koko kesän, erittäin kylmään säähän kukkivien astereiden taimien kasvattaminen on helppoa. Sinun on noudatettava yksinkertaista maataloustekniikkaa, josta puhun. Ne pystyvät kukkimaan kiivaasti alkukesästä myöhään syksyyn. Aster-kukintoni päättyy vasta kun alkaa sataa lunta.

Nämä kukat ovat vaatimattomia, mutta eivät vastustuskykyisiä sieni-infektioille. Siksi niitä tulee käsitellä säännöllisesti fungisidisilla liuoksilla. Varsinkin jos ulkona on kylmä ja sateinen.

Ensinnäkin päätä tavoitteista istuttaa astereita puutarhaan

Astra – tämä on kukka, jonka avulla jokainen viljelijä voi ansaita kunnollisen summan kesän lopussa. Puhumme syyskuun ensimmäisenä koululaisten kimppuista. Kylvän joka vuosi erillisen kukkaserän näihin tarkoituksiin.

Niille on ominaista myöhempi orastava aika – loppujen lopuksi jokainen haluaa saada kimppuun suurimmat ja täydellisimmät silmut.

Ja myös näihin tarkoituksiin valitsen tietyn värin. Esimerkiksi valkoisia ja keltaisia ​​kukkia ostetaan huonommin. Vadelman, oranssin, punaisen, violetin ja sinisen sävyt ovat kysyttyjä.

Joten kimppujen leikkaamiseen syyskuun ensimmäisenä päivänä on kylvättävä maaliskuun lopussa. Ja jos haluat astereiden kukkapenkin miellyttää silmääsi kesäkuun puolivälissä, aloita kylvö nyt.

Maaliskuun alussa valoa on jo tarpeeksi, jotta astereiden ensimmäiset versot tuntuvat hyvältä tavallisimmalla ikkunalaudalla ilman lisävalaistusta.

Ja tämä muuten on tämän kukan onnistuneen viljelyn tärkein salaisuus.

On välttämätöntä olla seisomatta seremoniassa taimien kanssa liikaa. Mitä viileämmäksi tulee, sen parempi. Järkevyyden rajoissa tietysti. On mahdotonta pitää + 5 °:ssa, se kuolee juurijärjestelmän mätänemiseen.

kuinka kasvattaa astereita

Yksinkertaista tehtävääsi, kun kasvatat asterien taimia

Todellakin, miksi ylimääräistä työtä kukkien kasvatuksessa, kun vihannesten kanssa on tarpeeksi huolia? Yksinkertaista tehtäväsi mahdollisimman paljon.

Ja tässä auttaa sinua toinen salaisuuteni tämän kukan kasvattamisesta taimilla. Teen kylvötyön ”hankalilla tavoilla”. En peitä siemeniä heti mullalla.

Täytän istutussäiliön, levitän kuivat asterin siemenet kaoottisesti ja ruiskutan runsaasti vedellä lisäämällä mitä tahansa fungisidiä. Sieniitiöt vaikuttavat usein tämän sadon siemenmateriaaliin, joten tämä käsittely on pakollinen.

Toinen vaihe on pakata tämä säiliö niin, että valo ei pääse tunkeutumaan sen sisään. Muuten mikään ei toimi. Astra synnyttää pimeyden tunteita. Laita lämpimään paikkaan ja odota noin 5 päivää.

Tämän ajan kuluttua siemenille ilmestyy versoja. Otamme suuren istutuslaatikon, jossa asteri kasvaa ilman lisäpoimimista. Levitä itäneet siemenet 2-2,5 cm:n etäisyydelle toisistaan. Ripottele päälle pieni kerros maata (enintään 5 mm). Kastele, peitä kalvolla ja laita lämpimään paikkaan, kunnes versoja ilmestyy.

kuinka kasvattaa astereita

Heti kun ne ilmestyvät, siirrä laatikko ikkunalaudalle, jossa se ei ole kuuma, mutta ei myöskään kovin kylmä. Ja sitten kaikki on yksinkertaista. Tämä on pintakastike ensimmäisten todellisten lehtien ilmestymisestä.

Kukkien ruokinta:

Annan ensin kalsiumnitraattia, sitten kaliumhumaattia ja monimutkaista lannoitetta. Yleensä kolme kastiketta taimia riittää.

Kastellaan ja irrotetaan tarpeen mukaan. On suositeltavaa ripotella taimet pienellä kerroksella vermikuliittia (enintään 0,5 cm). Siinä se periaatteessa on. Istutettu maahan muovipullojen alle noin viikko lumen sulamisen jälkeen. Maaperässä on tällä hetkellä tarpeeksi kosteutta, jotta asteri alkaa nopeasti rakentaa voimakasta juurijärjestelmää.

Kuinka ruokkia porkkanoita elokuussa

Kuinka ruiskuttaa tomaatteja phytophthorasta, jos niillä on jo munasarjat ja kukat